Suport de Prat Sàbat a Temporada Alta

  • Posted by Prat Sàbat Advocats
  • On 17 desembre, 2021
  • 0 Comments
  • Cultura, Josep Maria Prat, Patrocinis, Prat Sàbat Advocats, Teatre, Temporada Alta

Un any més, Prat Sàbat Advocats ha patrocinat el festival Temporda Alta per mostrar el seu suport a la Cultura. A més, aquest any ha coincidit que el festival compleix 30 anys. En la imatge, Josep Maria Prat i Salvador Sunyer, ànima de Temporada Alta, durant la seva visita recent a la nostra seu en la qual es va dialogar sobre la història del festival, els efectes de la pandèmia i també la voluntat de mantenir l’esperit de progressió que ha mantingut el festival durant les tres dècades d’existència. Una implicació que s’ha traslladat als canals socials del despatx amb el sorteig de dues entrades dobles a Instagram per a dos espectacles teatrals.

Precisament avui, s’ha fet la valoració pública d’enguany amb la sensació d’haver celebrat un “Temporada Alta gairebé normal” amb el resultat final d’un 86,6% d’ocupació i 45.947 espectadors, xifres que s’acosten a les d’abans de la pandèmia. El festival ha arribat a unes 57.600 persones, si als espectadors de sala i als de l’apartat virtual se’ls afegeixen també els 2.256 assistents a les activitats complementàries i els participants al projecte educatiu A Tempo (2.837).

Ja esperem que arribi l’edició del 2022, en la qual el nostre despatx tornarà a donar suport a un festival que és un referent a Catalunya i a una programació multidisciplinària per a tots els públics, que inclou des de les últimes creacions de directors internacionals punters. A l’hora de valorar el millor i el pitjor d’aquests 30 anys, Salvador Sunyer, director de la mostra, va destacar la falta d’un teatre modern a la ciutat.

 

0 Comentarios

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this