Webinar Prat Sàbat Advocats i Fadesia

  • Posted by Prat Sàbat Advocats
  • On 24 febrer, 2022
  • 0 Comments
  • Advocats, Fadesia, Joan Blanco, Lleis, Normativa, Persones amb discapacitat, Prat Sàbat Advocats

Ladvocat Joan Blanco va avançar les novetats de la nova regulació en matèria de drets de les persones amb discapacitat en el webinar que vam coorganitzar amb Fadesia Fundació Tutelar, entitat amb la qual col·labora el nostre despatx de fa anys. Fadesia realitza accions preventives de sensibilizació de la realista de l’Alzheimer i accions d’intervenció dirigides als afectats i als familiars. I el webinar que es organitzar anava en aquesta direcció. 

Estem molt satisfets que durant les gairebé dues hores de connexió es van inscriure més de 50 persones. Per a nosaltres, va ser una molt bona oportunitat per destacar les novetats legals de la regulació en matèria de drets de les persones amb discapacitat.

En paraules de Joan Blanco l’objectiu de la conferència era explicar les grans novetats introduïdes per la recent reforma legislativa en matèria de drets de les persones amb discapacitat i donar, als professionals que es relacionen en el seu dia a dia amb elles, eines per poder adaptar la seva actuació a les exigències de la nova normativa.”

 

0 Comentarios

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this